Güncel Haberler

Malaga’da Alonso’nun Covid Testi Pozitif Çıktı!

İspanya Liga Endesa‘da 2019-20 sezonunun Valencia’da 12 takımla oynanacak bir final turnuvası ile tamamlanmasına karar verilmişti ama bu turnuva öncesi Unicaja Malaga‘dan can sıkıcı bir haber geldi.

Takımın oyuncuları ve çalışanlarına yapılan Covid-19 testlerinin ardından maalesef kulüp bir oyuncunun testinin pozitif çıktığını açıkladı. Ancak isim açıklanmamıştı.

Bu açıklamanın ardından takımın genç oyuncularından, İspanyol guard Francis Alonso, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla testi pozitif çıkan oyuncunun kendisi olduğunu açıkladı. Alonso, sezonu 2.lig ekibi Oviedo’da kiralık geçirdikten sonra takıma geri dönmüştü.

Kulüpten yapılan açıklamanın devamında, Alonso’nun kadro dışı bırakıldığı ve takımın çalışmalara devam ettiği belirtildi. Malaga, 9 Haziran Salı günü turnuvanın oynanacağı Valencia’ya hareket edecek. 12 takımın mücadele edeceği final turnuvası 17 Haziran – 26 Haziran tarihleri arasında oynanacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …