Güncel Haberler

Tofaş’ın Hedefindeki İsim Simmons

Williams’ı yüksek maaşı nedeniyle kadroda tutamayacak olan Tofaş‘ın 5 numara için kadroya eklemek istediği isim ise belli oldu.

Bu sezon Varese forması ile izlediğimiz Jeremy Simmons ile ciddi şekilde ilgileniyor Bursa temsilcisi Sportando’nun haberine göre. Birleşik Amerikalı uzunun Haziran sonuna kadar kontratından çıkma opsiyonu bulunuyor.

2.04 metre boyunda olan 31 yaşındaki tecrübeli uzun, Serie A’da 19 maçta ortalama 34.8 dakika süre alırken 10.5 sayı, 9.3 ribaund, 1.6 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Simmons, atletizmi, sıçrama yeteneği ve zamanlaması ile her iki pota altında etkili bir oyuncu olduğunu bu sezon Serie A’da bir kez daha gösterdi. Ribaundlarda tam bir canavar olan tecrübeli uzunun, hücumda silahları kısıtlı Williams’ın aksine. İkili oyunlar sonrası yaptığı hava harekatları ve topladığı hücum ribaundları ile sayılarını üretiyor. Sırtı dönük silahları ya da orta mesafe tehditi zayıf. Ancak çalışkan ve sert bir oyuncu olması ile hem hücumda hem de savunmada koç Ene’nin yeni kuracağı takımda iyi bir tamamlayıcı olacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …