Güncel Haberler

Ludwigsburg, Almanya BBL Final Turnuvasına Galibiyetle Başladı

Almanya easyCredit BBL final turnuvasında B grubu mücadelesinde beklenenden çekişmeli geçen maçı Rasta Vechta‘ya kurduğu 76-81’lik üstünlükle Ludwigsburg kazandı.

1.çeyrek: 20-24
2.çeyrek: 32-46
3.çeyrek: 49-62
4.çeyrek: 76-81

Ludwigsburg cephesinde Thomas Wimbush 24 sayı (4-5 3sayı), 6 ribaund ile öne çıkarken, Marcos Knight 13 sayı, 6 ribaund, 6 asist ve Cameron Jackson 11 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Vechta’da ise Jaroslaw Zyskowski 18 sayı, 8 ribaund ve Trevis Simpson 18 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile direnen isimler oldular ama galibiyet için yeterli desteği alamadılar diğer takım arkadaşlarından.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Gottingen Deplasmanında Şov Yaptı

Almanya easyCredit BBL 5. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk olduğu Gottingen‘i 77-114’lük skorla ezdi geçti. …