Güncel Haberler

RESMİ: Conklin, 3 Yıl Aradan Sonra Nanterre’a Geri Döndü

Yeni sezonda da Fransa JeepElite Pro A‘nın 7DAYS EuroCup temsilcilerinden biri olması beklenen Nanterre, transferlerine devam ediyor.

Daha önce Fevrier ve Warren’ı kadrosuna kadar Fransız ekibi, daha önce 2016-17 sezonunda takımın formasını giymiş olan Brian Conklin ile 1 yıllık sözleşme imzaladılar.

2.01 metre boyunda olan 31 yaşındaki tecrübeli pota altı oyuncusu, sezon iptal olana kadar Limoges forması ile Pro A’da 22 maçta ortalama 21.1 dakika süre alırken 10.9 sayı, %41.7 3sayı, 4.3 ribaund, 1.1 asist ve EuroCup sahnesinde ise 9 maçta ortalama 22.7 dakika süre alırken 13.3 sayı, %42.9 3sayı, 3.1 ribaund, 1.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Conklin savaşçı kimliği ile bilinen ve dış şutlardaki yüksek yüzdesi artı topu yere vurabilmesi ile özellikle 4 numara oynadığı anlarda fark yaratabilen bir isim. Alçak postta da skor üretebilen tecrübeli oyuncunun en önemli eksisi ribaundlarda takıma yeteri kadar katkı verememesi diyebiliriz. İşin saha dışı boyutunda da kaliteli karakteri ile takım arkadaşları ve koçları tarafından sevilen bir oyuncu. Nanterre’e saha içinde de soyunma odasında da mental olarak değer katacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …