Güncel Haberler

ÖZEL: Fenerbahçe’de Yolların Ayrılacağı İsimler Netleşiyor

Sırp ve Yunan basınında yer alan haberlere göre yeni sezonda bütçe küçülmesine gitmesine kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe Beko‘da takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başadı.

Koç Obradovic ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe Beko, bütçede yer açabilmek adına bazı isimlerle yollarını ayıracak.

Öncelikle kontratı biten isimlerle tekrar anlaşılmayacak. Yani Derrick Williams, Joffrey Lauvergne, Nikola Kalinic, Malcolm Thomas ve James Nunnally ile yolların ayrılması bekleniyor.

  • Williams ile Olimpia Milano ve Maccabi Tel Aviv yakından ilgileniyorlar, Khimki de Birleşik Amerikalı forvetin durumunu takip eden takımlar arasında.
  • Lauvergne ile ise eski takımları Asvel Villeurbanne ve Partizan’ın yanı sıra Kirolbet Baskonia da ilgileniyorlar.
  • Kalinic ise Olimpia Milano, Maccabi Tel Aviv ve Kızıl Yıldız’ın gündeminde yer alıyor.
  • Nunnally’nin ise Kirolbet Baskonia’nın listesinde olduğu gelen haberler arasında.

Halihazırda sarı lacivertlilerle kontratları devam ediyor olsa da iki tecrübeli yıldız Kostas Sloukas ve Gigi Datome‘nin de takımdan ayrılma ihtimalleri yüksek, özellikle koç Obradovic ile anlaşılamazsa.

Yunan guardın eski takımı Olympiakos ile prensip anlaşmasına vardığı, koç Obravovic’in durumuna göre karar vereceği gelen haberler arasında.

Datome ile ise Olimpia Milano ciddi şekilde ilgileniyor ve İtalyan yıldızın durumunu yakından takip ediyorlar. Fenerbahçe’nin isteyeceği maaş indirimine ve koç Obradovic’in durumuna göre Datome kararını verecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …