Güncel Haberler

Omri Casspi’den İsrail Ligi Yönetimine Ağır Eleştiri!

Maccabi Tel Aviv‘in kaptanı Omri Casspi, sosyal medyadan yayınladığı bildiri ile İsrail Ligi’nin aldığı kararları ağır şekilde eleştirdi.

Casspi, yayınladığı bildiride İsrail Winner Ligi‘nin covid salgınına rağmen sezona tekrar başlanma kararına dair sert eleştirilerde bulundu.

Sports Rabbi’de yer alan bildiride Casspi’nin kullandığı ifadeler şu şekildeydi:

Oyuncular basketbol oynamak için burada. Durumu anlıyoruz ve sevdiğimiz oyun bizden ne alırsa alsın üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Tüm ülkenin bunu bilmesi lazım.

Ligin bizden köpeğimizi gezdirip markete gitmemize bile engel olacak kadar abartılı istekleri (Tüm ülkede virüs en yaygın noktasındayken hükûmetin aldığı kararlardan bile daha ağır) insanlık dışı bir seviyeye ulaştı.

Yine ligin kendini iyi hissetmeyen oyuncuların kamptan ayrılıp yerine başka isimlerin dahil edilmesi yönünde takımlara telkinde bulunduğu iddiasını duydum (Umarım yalandır). Bu bana karanlık bir yönetimi hatırlatıyor ve umuyorum ki oralara kadar gitmeyiz.

Sports Rabbi

Casspi’nin kızması gerçekten normal… Bu kadar sert önlemler almak istiyorsanız o zaman Almanya ya da İspanya’nın yaptığı, yapacağı gibi kalan maçları tek bir şehirde turnuva düzeninde oynatırsınız, oyuncuları, koçları ve teknik ekipleri de burada izole etmiş olursunuz. Bu da Casspi’nin haklı serzenişlerinin önüne geçilmesini sağlar, oyuncular kamp düzeninde sezonu tamamlarlar ve sorun da olmaz…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Gençleşen Teodosic ile Maccabi Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız, Nikolic Hall’da konuk olduğu Maccabi Tel Aviv …