Güncel Haberler

Almanya BBL Final Turnuvasının Açılışında Gülen Taraf Gottingen Oldu

Almanya easyCredit BBL‘de 2019-20 sezonunu tamamlamak adına başlayan Audi Dome’un ev sahipliği yaptğı final turnuvasının açılış maçında gülen taraf, Crailsheim Merlins‘i 89-78’lik skorla geçen Gottingen oldu.

Gottingen cephesinde 21 yaşındaki genç guard Bennet Hundt 30 sayı ( 5-9 3sayı), 4 ribaund, 2 asist ile galibiyetin temel mimarı oldu. Mihajlo Andric 18 sayı (4-7 3sayı), 8 ribaund, 2 asist ve Terry Allen 14 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 2 blok ile diğer etkili olan isimler oldular.

Crailsheim’da ise Javontae Hawkins 17 sayı (5-8 3sayı), 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Sebastian Herrera 15 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Dejan Kovacevic 12 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Gottingen Deplasmanında Şov Yaptı

Almanya easyCredit BBL 5. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk olduğu Gottingen‘i 77-114’lük skorla ezdi geçti. …