Güncel Haberler

İspanya’da Final Turnuvası’nın Programı Netleşti

Pandeminin hafilemesinin ardından basketbola geri dönmeyi tercih eden İspanya Liga Endesa‘da 2019-20 sezonunun tamamlanacağı final turnuvasının programı netleşti.

Valencia‘nın ev sahipliğinde oynanacak turnuvada, 12 takım 6’şarlı iki gruba ayrılacaklar.

Her takım kendin grubundaki rakipleri ile 5’er maç yapacak ve gruplarında ilk 2 sırada yer alan takımlar yarı finalde oynama şansı yakalayacak. Yarı final ve final maçları tek maçlı eleme şeklinde yani Final Four düzeninde oynanacak.

Turnuvada ilk maç 17 Haziran’da başlayacak ve final maçı 30 Haziran’da oynanacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos’dan Valencia Deplasmanında Savunma Galibiyeti Geldi

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Valencia‘yı etkili bir savunma performansı eşliğinde …