Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Obradovic ile Anlaşmak Üzere

2020-21 sezonunda da Turkish Airlines Euroleague‘de yer almaya devam edecek olan Kızıl Yıldız, yeni koçu ile anlaşmak üzere.

1980’lerde Kızıl Yıldız formasını giymiş olan Sasa Obradovic bu kez eski kulübüne koç olarak dönmek üzere. Yakın zamanda 3 yıllık kontrat konusunda resmi açıklama gelebilir.

1.5 yıldır AS Monaco‘yu çalıştıran 51 yaşındaki tecrübeli koç, 2017-18 sezonunda Lokomotiv Kuban’ı çalıştırırken EuroCup’da Yılın Koçu seçilme başarısını da göstermişti.

Koçluk kariyerinde Kön, Kyiv, Turow, Donets, Alba Berlin, Lokomotiv Kuban ve AS Monaco gibi takımları çalıştıran Obradovic, Kızıl Yıldız ile anlaşması durumunda hem ülkesine koç olarak ilk kez dönmüş olacak hem de Euroleague sahnesinde ilk kez boy gösterecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …