Güncel Haberler

Brescia, Happ ile İlgileniyor

Bu sezon Cremona forması ile sergilediği performans sayesinde bir çok takımın dikkatini çeken Ethan Happ‘a bir talip daha çıktı.

Serie A’nın 7DAYS EuroCup temsilcilerinden olan Brescia da onunla ilgileniyor.

İtalyan pasaportu da alan Birleşik Amerikalı uzun ile Virtus Bologna ve Olimpia Milano da ilgileniyorlar. Ancak unutmayalım ki Happ, bu sezon Cremona’da kiralık olarak oynamıştı ve Olympiakos ile opsiyonlu olarak kontratı var 2021 yazına kadar.

Genç uzun hakkındaki yorumlarımı ve analizimi Sınıf Atlayabilecek İsimler – 5 (İtalya Serie A) isimli yazımda sizlerle paylaşmıştım daha önce.

2.08 metre boyunda olan 23 yaşındaki Happ, bu sezon 18.0 sayı, 8.9 ribaund, 2.5 asist, 23.4 verimlik puanı istatistikleri ile göz doldurmuş, bir üst seviye için hazır olduğunu da göstermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Peristeri’yi Farklı Geçerek Yarı Final Biletini Kaptı

Girit’de düzenlenen Yunanistan Kupası sekizli final organizasyonunda Olympiakos, çeyrek final karşılaşmasında Peristeri‘yi 87-68’lik skorla geçerek …