Güncel Haberler

NBA Yönetimi, Sezonun Devamı İçin 22 Takımlı Formatı Oylayacak

NBA yönetimi, takım sahipleri ile birlikte 2019-20 sezonunun nasıl bir takvimle devam edeceği konusunda bir oylama yapacak.

ESPN’in haberine göre sezona 22 takımlı bir formatla devam edilmesine müteakkip play-off’ların başlaması üzerine NBA yönetimi ve takım sahipleri bir oylama gerçekleştirecekler. 2019-20 sezonunun 31 Temmuz’da başlaması ve gerekirse NBA Final Serisi 7. maçının 12 Ekim 2020 tarihinde oynanması üzerine bir takvim belirlenmiş durumda.

Elbette sezona 22 takımla devam edilmesi durumunda, play-off’da ilk turun alıştığımızın dışında bir formatla oynanacağını söyleyebiliriz. 22 takımlı formatta normalde sekizer takımla oynanan doğu ve batı play-off’larında daha fazla takım yer alacak. Sezon askıya alındığı dönemde play-off şansı bulunan ancak potada yer almayan 6 takıma da böylelikle şans tanınmış olacak. Tabi bu formatı lig hissedarlarının onaylaması gerekiyor öncelikle.

Daha önce de iletildiği üzere NBA yönetimi seyahatleri sağlık açısından riskli gördüğü için maçların tek bir konumda oynanmasını planlıyor. Sezonun devam etmesi durumunda oyuncular, aileleri, koçlar ve takım çalışanlarının Orlando’da bulunan Walt Disney World tesislerinde toplanması planlanıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …