Güncel Haberler

RESMİ: Warren, Nanterre’e Geri Döndü

Fransa JeepElite Pro A‘nın köklü takımlarından Nanterre, yeni sezon için ilk hamlesini yaptı.

OGM Ormanspor ile başarılı bir sezon geçiren takımın eski guardı Chris Warren ile yeniden anlaştılar.

1.78 metre boyunda olan 31 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu sezon askıya alınana kadar Ankara temsilcisinin formasıyla BSL sahnesinde 23 maçta ortalama 15.0 sayı, %38.9 3sayı, 3.2 ribaund, 3.9 asist istatistikleri ile başarılı bir dönem geçirmişti.

2016-17 sezonunda formasını giydiği Fransız ekibine geri dönen Warren, sürati, deliciliği ve etkili dış şutları ile yeni sezonda takımın lideri olabilecek kalitede. Pro A’da ilk 4 sırayı hedefleyen ve 7DAYS EuroCup’da kalıcı olmak isteyen Nanterre adına piyasada fiyat-kalite dengesine göre yapılabilecek en iyi ve risksiz hamlelerden biriydi. Savunmada fiziksel dezavantajları bulunsa da artık tecrübesi ile bunları çok iyi kapatabiliyor Warren.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, Başkentten Yenilgiyle Dönüyor

Fransa Betclic ELITE Pro A 15. hafta mücadelesinde LDLC Asvel Villeurbanne konuk olduğu Paris Basketball‘a …