Güncel Haberler

RESMİ: Milano, Beklendiği Gibi Tarczewski ile Kontrat Yeniledi

Haftaiçi Hines ile prensipte anlaşarak transfer dönemine etkileyici bir giriş yapan Olimpia Milano, daha önce sizlere duyurmuş olduğumuz önemli bir iç transfer hamlesini de resmileştirdi.

Koç Messina yönetiminde İtalyan ekibi ile başarılı ve istikrarlı bir sezon geçiren Birleşik Amerikalı uzun Kaleb Tarczewski ile 3 yıllık yeni kontrat imzaladılar, böylelikle tecrübeli uzun 2023 yazına kadar Milano forması giyecek.

Anlaşma sonrası Tarczewski’nin açıklamaları şöyleydi:

Çok mutluyum ve kariyerime Olimpia Milano forması ile devam etme fırsatını tekrar yakaladığım için keyifliyim. Bu şehir ve insanlar 3.5 yıldır adeta benim evim oldular. Parkeye tekrar dönüp Milano şehri için savaşmayı 4 gözle bekliyorum. Yeni sezonda hep birlikte istediğimiz başarılara ulaşacağız.

Olimpia Milano Resmi Web Sitesi

Tarczewski hakkında fikirlerime ve mini analizime BURADAN ulaşabilirsiniz.

2.13 metre boyunda olan 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı uzun, sezon askıya alınana kadar Milano forması ile 28 maçın tamamında da forma giyerken ortalama 21 dakika sahada kalmış ve 8.1 sayı, 5.8 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …