Güncel Haberler

Milano, Tarczewski ile Yeni Kontrat İmzalayacak

Koç Messina yönetiminde son yılların en başarılı sezonunu geçiren Olimpia Milano, pota altındaki en istikrarlı ismi kadroda tutmaya karar verdi.

Yeni sezonun hazırlıklarına başlayan İtalyan ekibi öncelikle iç transfere yönlendi. Bu yaz kontratı sonaerecek olan tecrübeli uzun Kaleb Tarczewski ile 2+1 yıllık yeni bir kontrat üzerinde anlaşma sağladılar, yakın zamanda resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

2.13 metre boyunda olan 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı uzun, sezon askıya alınana kadar Milano forması ile 28 maçın tamamında da forma giyerken ortalama 21 dakika sahada kalmış ve 8.1 sayı, 5.8 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Atletizmi, patlayıcılığı, güçlü fiziği ve savaşçı kimliği ile sezo boyunca koç Messina’nın en güvendiği uzundu takımda. Özellikle Gudaitis’in uzun süren sakatlığında takımın pota altındaki yükünü çeken ve üst düzey profesyonelliği ile de alkışları toplayan Tarczewski, her Euroleague takımının kadroda görmek isteyeceği, haddini bilen ve kapasitesini çok iyi bilen, istikrar abidesi uzunlardan biri. İşin savunma tarafında da sertliği ve güçlü fiziği ile fark yaratan, kısalar karşısında ağır kalmayan ve dolayısıyla ikili oyun savunmasında da takımını eksik bırakmayan bir 5 numara. Milano onu takımda tutarak doğru işlerden birine imza atmış olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …