Güncel Haberler

Fransa Pro A’da Sezon Beklendiği Gibi Şampiyonsuz Olarak İptal Edildi

Fransa JeepElite Pro A da pandemi nedeniyle Avrupa’da 2019-20 sezonunu iptal etme kararı alan major ligler arasına girdi.

LNB yönetimi verdiği kararla sezonun kapalı kapılar ardından taraftarsız olarak oynanmasını istemedi ve 2020-21 sezonunun takvimini de etkilememesi adına 2019-20 sezonuna devam edilmeyeceği açıklandı.

Lig yönetimi ve kulüpler arasında yapılan video konferansta sezonun beyaz sezon olarak tamamlanacağı yani şampiyonsuz olarak tarihe geçeceği kararı verildi. Bunun yanunda hem Pro A hem de Pro B’de düşme olmayacak ve her iki lig de aynı 18 takımla yollarına devam edecekler yeni sezonda.

Sağlık Komitesi’nin sunduğu önerilerden biri maçların kapalı kapılar ardından oynanmasıydı ama takımlar bunu kabul etmediler.

Sezon askıya alınmadan önce AS Monaco, Asvel Villeurbanne, Dijon 21 galibiyet, 3 mağlubiyet ile birlikte liderlik koltuğunda oturuyorlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fransa All-Star’da Dünya Karması, Fransa Karması’nı Yendi (James MVP seçildi)

Paris’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Fransa All-Star maçında Dünya Karması, Fransa Karması’nı 154-149’luk skorla yenmeyi …