Güncel Haberler

Alper Yılmaz: “Çok İyi Geçirdiğimiz Bir Sezonun Böyle Bitmesi Üzücü.”

Turkish Airlines Euroleague yönetimi ve 11 A lisanslı takımın ortak aldığı kararıyla 2019-20 sezonu ertelendi.

Normal sezonu lider bitirmesine kesin gözüyle bakılan, sezon askıya alınmadan önce 24 galibiyetle zirvede olan Anadolu Efes adına doğal olarak üzücü bir haberdi bu.

Anadolu Efes‘in genel direktörü Alper Yılmaz, Tivibuspor’a telefon ile bağlanarak kararın kendileri adına üzücü olduğunu ancak tabiki insan sağlığının herşeyden önemli olduğunu vurguladı:

10 farklı ülkeden 18 takımın bir araya gelmesi kolay gözükmüyordu. 2 aydır oynayabilir miyiz, hangi şartlar altında oynayabilirizin çalışması yapılıyordu. Lider olduğumuz, çok iyi geçirdiğimiz bir sezonun böyle bitmesi bizim için üzücü.

İnsan sağlığı, basketbol ailesinin herbir ferdinin sağlığı, her türlü başarıdan her zaman önde gelmekte. Organizasyonu gerçekleştiremeyeceğimiz bir dönemde bu kararın alınmasını saygıyla karşılaşıyoruz. Önümüzdeki sezonu en iyi şekilde bitirmek için uğraşacağız.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …