Güncel Haberler

Ormanspor, Clemmons’ı Kadroya Katmak İstiyor

Yeni sezon hazırlıklarına proaktif bir şekilde, erkenden başlayan ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden OGM Ormanspor, guard rotasyonunu güçlendirmek için ana hedefini belirledi.

Geçtiğimiz sezon Kloof ve Warren’dan çok iyi katkı alan koç Aydanarığ’ın yeni sezonda takımda görmek istediği isim ise Sportando’nun haberine göre, bu sezon AS Monaco forması ile izlediğimiz, Kazakistan milli takımının da formasını giyen Anthony Clemmons.

1.86 metre boyunda olan 25 yaşındaki Clemmons, bu sezon Pro A’da 24 maçta ortalama 25.1 dakika süre alırken 10.4 sayı, %34.1 3sayı, 2.7 ribaund, 2.8 asist, 1.1 top çalma ve 7DAYS EuroCup sahnesinde ise 16 maçta ortalama 23.1 dakika süre alırken 10.6 sayı, %37.7 3sayı, 2.7 ribaund, 2.4 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Sürati, atletizmi ve deliciliği ile ön plana çıkan Clemmons, geçtiğimiz sezon Warren ve Kloof’un ligde yaptığı katkıyı rahatlıkla Ormanspor’a verebilecek bir isim. Her ne kadar fiziğinin de etkisiyle 1 numara gibi oynasa da aslında takımına skor anlamında liderlik edebilecek önemli bir bitirici. Ayrıca işin savunma tarafında da sırıtmayan bir isim ki Monaco gibi önemli bir takımda hem EuroCup hem de Pro A sahnesinde aldığı 23-25 dakika gibi istikrarlı süreler de onun kalitesini gösteriyor. Ligimize renk katacağını, Ormanspor adına kilit bir hamle olacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …