Güncel Haberler

Parker: “Mitrovic Sınırı Aştı.”

Son günlerde Avrupa basınını en çok meşgul eden konulardan biri Karadağlı koç Zvezdan Mitrovic‘in Asvel Villeurbanne ile yollarını ayırmasıydı.

Fransız kulübü geçtiğimiz günlerde tecrübeli koçla “kötü niyet” iddiaları sebebiyle yollarını ayırdığını açıklamıştı.

Bu noktada kulüpten beklenen açıklama başkan Tony Parker‘dan geldi. Tecrübeli basketbol adamı L’Equipe’e konuştu ve olayın detaylarını anlattı:

Şu anda devam eden bir prosedür var ve bu yüzden çok fazla ayrıntıya giremiyorum. Bu kararın bu sezon alınan sonuçlarla alakalı olmadığı açık. ASVEL’deyseniz her şeyin sonuçlarla alakalı olmadığını bilirsiniz. Mitrovic sınırı aştı. Burada saygı duyması gereken şeyler var ve o bunlara saygı duymadı. Bu yüzden de bu hale geldik.

L’Equipe

Hatırlayacağınız üzere Ocak ayında Parker, koç Mitrovic’in ne kadar isterse o kadar süre boyunca takımın başında kalabileceğini belirtmişti. Ancak sonrasında Nisan ayında koçun Bayern Munich ile görüştüğü iddiaları yer aldı Avrupa basınında.

Her zaman koçumu korumaya çalışırım. Ocak ayındaki ifadelerim de onu korumak içindi. Büyük sorunlarımız olduğunu bilsem bile farklı şekilde davranamazdım.

L’Equipe

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, Deplasmanda Blois’yu Ezdi Geçti

Fransa Betclic ELITE Pro A 29. hafta mücadelesinde LDCL Asvel Villeurbanne konuk olduğu Ada Blois‘yı …