Güncel Haberler

Euroleague Oyuncuları Sezonun Geri Dönmesini İstemiyor!

Turkish Airlines Euroleague yönetimi bugün (23 Mayıs) ligde yer alan takımların oyuncuları ile kritik bir toplantı gerçekleştirdi.

Pandemi nedeniyle Mart ayında sezona ara verilen Euroleague’de maçların tamamlanıp tamamlanmayacağı merak konusuydu. Yönetim geri dönüş hakkındaki senaryo çalışmalarını sürdürürken bugün de kritik bir toplantı yaptı. Toplantıda her takımın kaptanları ve bir tane de oyuncusu yer aldı.

Yönetim bu toplantıda şuanki durumun özetini oyunculara yaparken devam etme konusunda programlarını ve hangi protokollerin uygulanacağını anlattı. Ardından ise oyuncular kendi çekincelerini, geri bildirimlerini yönetimin temsilcilerine aktardılar. Yapıcı bir havada geçen toplantıda taraflar birbirlerini saygı ve anlayış çerçevesinde dinlediler.

Toplantıdan çıkan sonuçta ise oyuncuların büyük bir bölümü sezonun devam etmemesi yönündeki isteklerini Euroleague yönetimine iletmiş oldular. Elbette bu çıkan ortak yorum sezonun devam edebilmesi adına soru işaretlerini bir kademe daha arttırmış oldu.

Euroleague yönetimi 25 Mayıs Pazartesi günü ligde yer alan tüm takımların yöneticileri ile bir toplantı yapacak ve bunun sonucunda sezonun geleceğine artık net bir karar verilecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …