Güncel Haberler

Türk Telekom, İsmet Akpınar’ı İkna Etmeyi Başardı

Bu sezon ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde başarılı şekilde temsil eden Türk Telekom, ligin tamamen iptal edilmesi ile beraber yeni sezon için kadro hazırlıklarına başladı.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde hem menajeri hem de takımın yıldız ismi Kyle Wiltjer şahsi hesaplarından yeni sezonda da Ankara temsilcisi ile yola devam edeceklerini açıklamışlardı.

Ankara temsilcisinin diğer hamlesi ile yerli rotasyonuna olacak.

Bu sezon Beşiktaş Sompo Sigorta forması ile sergilediği performansla dikkatleri tekrar üstüne çeken, Alman milli takımının da bir parçası olan İsmet Akpınar ile Ankara temsilcisi, Eurohoops’un haberine göre yeni sezon için anlaşmaya vardı.

Ancak İsmet öncelikle 6 Haziran’da başlayacak Almanya easyCredit BBL’deki final turnuvasında Bayern Munich forması giyecek 1 aylık kısa süreli kontrat ile.

25 yaşında olan 1.93 metre boyundaki combo guard, bu sezon BSL’de 20 maçta ortalama 10.9 sayı, %38.5 3sayı, 1.8 ribaund, 2.3 asist ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 16 maçta ortalama 8.0 sayı, %40.3 3sayı, 1.6 ribaund, 2.1 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Özellikle yabancı oyuncuların finansal nedenlerden dolayı takımdan ayrılması ile beraber dakikaları ve sorumlulukları artan İsmet, bunu çok iyi kullanmış ve performansı ile göz doldurmuştu. Takıma verdiği skor katkısının yanında liderlik görevini de üstlenen İsmet, artık bir sonraki seviye için hazır olduğunu gösterdi. Telekom ile Şampiyonlar Ligi’nde ve BSL’de son 4 yarışında yer alabilmek için mücadele edecek bir takımın parçası olacak ve bu yolda da takıma liderlik edecek isimlerden biri olacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …