Güncel Haberler

Brookly Nets, 3. Yıldız İçin Hedefini Belirledi

Geçtiğimiz yaz kadrosuna kattığı yıldız isimlerle gündeme oturan Brooklyn Nets, 2020-21 sezonu öncesi bir yıldız daha eklemek istiyor rotasyonuna.

2019 yazında hem Kevin Durant hem de Kyrie Irving ile anlaşarak gelecek sezonlar için Doğu Konferansı’nın en büyük şampiyonluk adayları arasına adını yazdırmıştı.

New York Daily News’un haberine göre ise Nets yönetimi kadroyu daha da güçlendirmek için düğmeye bastı ve takıma üçüncü bir yıldız daha kazandırmak istiyorlar. İşte bu konuda gündemlerindeki isim ise Bradley Beal.

Haberin detaylarında Washington Wizards‘daki geleceği tartışmalı bir hale gelen Beal’in Nets’deki 3. yıldız olacağı söyleniyor. Her ne kadar geçen yaz takımı 2 yıllık toplam 72 milyon değerinde bir kontrat imzalamış olsa da ligde geleceği belirsiz olan yıldızlar arasında gösteriliyor.

Her ne kadar Beal, ligin en önemli skorerlerinden biri olsa da Wizards’ın yıllardır onun etrafında güçlü kadro kurmayı bir türlü becerememiş olması onun sürekli takas senaryolarında yer almasına neden oluyor.

Nets’in elinde takasta kullanabileceği Spencer Dinwiddie, Caris LeVert, Jarrett Allen gibi iştah açıcı yetenekler bulunuyor.

26 yaşındaki Beal, bu sezon askıya alınana kadar 57 maçta ortalama 30.5 sayı, 6.1 asist, 4.2 ribaund ortamaları ile etkili bir performans sergilemiş olsa da takımı play-off yarışında yer alamadığı için All-Star seçilmemişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …