Güncel Haberler

Euroleague Yönetimi Karar Öncesi Takım Kaptanları ile Görüşecek

Mart ayında pandemi ile beraber Turkish Airlines Euroleague ve 7DAYS EuroCup’da da sezon askıya alınmıştı.

Son dönemdeki gelişmelere göre artık sezonun devamı ile ilgili durumu netleştirmek isteyen ve kararını 25 Mayıs Pazartesi günü açıklayacak olan Euroleague yönetimi bundan öncesinde takımların kaptanları ve bazı oyuncularla bir toplantı gerçekleştirecek.

Cumartesi (23 Mayıs) günü gerçekleştirilecek toplantıda Oyuncular Birliği ile Euroleague yönetimi sezonun devam etme durumu hakkında görüşlerini paylaşacaklar.

Euroleague yönetimi, bu önemli toplantıya Euroleague ve EuroCup takımlarının kaptanlarının yanı sıra her takımdan birer oyuncu temsilcisini de davet etti. Toplantıda yönetimin oyunculara sezona devam edilmesi durumunda hangi senaryoların masada olduğunu anlatması bekleniyor. Euroleague CEO’su Jordi Bertomeu’nun da toplantıda hazır bulunacağı belirtildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …