Güncel Haberler

Telekom, Yerli Rotasyonuna Takviye İçin Hedeflerini Belirledi

Bu sezon ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde başarılı şekilde temsil eden Türk Telekom, sezonun ING Basketbol Süper Ligi‘nde iptal edilmesiyle artık yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı.

Öncelikle güçlü bir yerli rotasyonu oluşturmak isteyen koç Burak Gören yönetimindeki Ankara temsilcisi hedeflerini de belirlemiş durumda.

Bu isimler arasında Pınar Karşıyaka‘da başarılı bir performans sergileyerek milli takımın önemli isimleri arasına giren Metecan Birsen, kısıtlı yabancı rotasyonuna sahip Beşiktaş‘ta kendini gösteren isimlerden Samet Geyik ve İsmet Akpınar, Orhun Ene yönetimindeki Tofaş‘da yıldızı parlamaya başlayan Muhsin Yaşar ve Galatasaray‘daki altıncı adam rolüyle herkesin beğenisini toplayan Can Korkmaz yer alıyorlar.

Ancak bu hedeflerin hiçbiri kolay değil. Metecan’ın Karşıyaka’da kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. İsmet ise 1 aylık kontratla Bayern Munich ile anlaştı Almanya BBL sezona devam etmeye karar verdiği için, sonrasında da serbest kalacak. Muhsin ve Can’ı da takımlarından koparmak pek kolay değil, çünkü 2 oyuncu da kendi takımlarında yeteri kadar süre ve sorumluluklar aldıkları gibi takımları da Avrupa’da mücadele edecekler yeni sezonda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …