Güncel Haberler

RESMİ: Kikanovic Ormanspor’a Geri Döndü

Sezon ortasında OGM Ormanspor‘dan ayrılarak Fransız ekibi AS Monaco ile anlaşan Bosnalı uzun Ankara ekibine geri döndü.

Menajerinin yaptığı açıklamaya göre tecrübeli uzun Elmedin Kikanovic, yeni sezonda tekrar OGM Ormanspor forması giyecek.

2.11 metre boyunda olan 31 yaşındaki Bosnalı uzun, Pro A’da sezon askıya alınana kadar sadece 1 maçta görev almış ve 13.0 dakika süre alırken 2 ribaund, 1 asist ile katkı verebilmişti. Ormanspor’da ise 19 maçta görev almış ve 19.3 sayı, 7.2 ribaund, 1.4 asist istatistikleri ile dikkatleri üstüne çekmişti.

Kariyerinde daha önce de Monaco forması giymiş olan tecrübeli uzun, Avrupa’da her geçen gün klasik 5 numaraların azaldığını düşünürsek halen değerini yitirmemiş isimlerden biri. Özellikle ligimizde Ormanspor forması altında çok iyi bir performans sergilemişti. Orta mesafe tehditinin de bulunması onu hücumda verimli bir parça yapıyor. Ancak işin savunma tarafında halen sorunlu, özellikle ağır ayakları onu zorluyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …