Güncel Haberler

Bogdanovic Ameliyat Oldu ve Sezonu Kapattı

Utah Jazz, eğer sezon devam ederse Hırvat yıldızından faydalanamayacak.

Kariyerine NBA ekiplerinden Utah Jazz’da devam eden eski Fenerbahçeli Bojan Bogdanovic ameliyat olma kararı aldı.

Yıldız şutör Ocak ayından bu yana bileğindeki sakatlıktan dolayı rahat değildi ve sağ bileğinden ameliyat olmaya karar verdi. Bu ameliyatla beraber eğer 2019-20 sezonu devam ederse takımını yanlız bırakmış olacak.

Diğer taraftan Bogdanovic’in 2020-21 sezonu için ise hazır olacağı, rehabalitasyon sürecini tamamlayacağı belirtildi.

Takımmı Utah Jazz ile ilk sezonunu geçiren Bogdanovic, 63 maçta görev alırken 20.2 sayı, 4.1 ribaund, 2.1 asist ile dikkat çeken istatistiklere imza atmıştı.

31 yaşında olan 2.03 metre boyundaki Hırvat oyuncu, NBA kariyeri boyunca 462 maçta görev alırken, 14.2 sayı, 3.5 ribaund, 1.5 asist istatistikleri ile mücadele etti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …