Güncel Haberler

RESMİ: Vechta’dan İki Takviye Birden

Almanya easyCredit BBL ve FIBA Şampiyonlar Ligi‘nin bu sezonki sürpriz performanslarından birini sergileyen Rasta Vechta, kadrosunu iki isimle güçlendirdiğini açıkladı.

Almanya’da 2019-20 sezonunun akibeti bir kaç gün içinde belli olacak ve hükümet izin verirse Bayern Munich’in evi Audi Dome’da 10 takımın katılacağı bir final turnuvası ile sezon tamamlanacak.

Rasta Vechta da bu turnuva ve gelecek sezon için kadrosuna iki takviye yaptı. Stelmet Gora‘dan Jaroslaw Zyskowski ve Cibona Zagreb‘den Matic Rebec ile anlaştılar.

2.03 metre boyunda olan 27 yaşındaki Zyskowski, bu sezon VTB Lig’de 19 maçta ortalama 26.2 dakika süre alırken 10.5 sayı, 2.7 ribaund, 1.7 asist ve Polonya Energa Ligi’nde ise 22 maçta ortalama 26.9 dakika süre alırken 15.7 sayı, 3.5 ribaund, 1.6 asist istatistikleri ile mücadele etti. Polonyalı forvet ülkesinin milli takım kadrosunda da yer alıyor.

1.83 metre boyunda olan 25 yaşındaki Rebec ise, Cibona formasıyla Adriyatik Ligi sahnesinde 21 maçta ortalama 20.4 dakika süre alırken, 7.0 sayı, 2.5 ribaund, 4.6 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. Rebec, zaman zaman Slovenya milli takımının da kadrosunda yer alan bir oyuncu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …