Güncel Haberler

RESMİ: Nanterre’den Pota Altına Takviye

Fransa JeepElite Pro A ve 7DAYS EuroCup‘ın dişli takımlarından Nanterre, yeni sezon öncesi pota altı rotasyonunu genç bir isimle güçlendirdi.

Geçtiğimiz sezon Boulazac forması ile izlediğimiz ve 2017 NBA draftında Atlanta Hawks 60.sıradan seçilmiş olan Fransız uzun Alpha Kaba ile 1 yıllık kontrat imzaladılar.

23 yaşında olan 2.08 metre boyundaki Fransız uzun geçtiğimiz sezon Pro A’da 25 maçta ortalama 22.1 dakika süre almış ve 8.8 sayı, 8.6 ribaund, 1.2 blok istatistikleri ile etkili bir perfomans sergilemişti.

Atletik özellikleri, güçlü fiziği ve ribaundlardaki dominant performansı ile dikkat çeken Kaba, aynı zamanda geçen sezon ligin en iyi çember savunucularından biriydi. Fall’dan tam olarak istediğini alamayan Nanterre’e alçak posttan skor üretimi ve ribaundlar konusunda enerjisi ile değer katacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …