Güncel Haberler

NBA Oyuncusunun Yeni Takımını Taraftarlar Belirleyecek

Brooklyn Nets forması ile bu sezon sergilediği performans sayesinde dikkatleri üstüne çeken Spencer Dinwiddie‘nin 2021 yazı itibariyle hangi takımda oynayacağı NBA marketinde merak edilen konulardan biri.

27 yaşındaki Dinwiddie, şahsi twitter hesabından yaptığı duyuruda, “GoFundMe” isimli bağış toplama platformu aracılığıyla 1 ay içerisinde 24.6 milyon dolara denk gelecek sanal para toplanması durumunda kariyerine devam edeceği bir sonraki kulübe taraftarların karar vereceğini açıkladı.

Twitter hesabından taraftarlara açtığı oylamaya şimdiye kadar yaklaşık 10 bin hayranı katıldı ve oylamanın güncel sonucuna göre Dinwiddie’nin oynamasını istedikleri takım %42 oylayla Detroit Pistons olarak görünüyor. Diğer taraftan bahsi geçen sitesine ise şimdiye kadar sadece 65 kişi katkıda bulundu ve miktar sadece 690 dolar olarak görünüyor.

2014-16 sezonları arasında Pistons formasını giyen Dinwiddie, 4 sezondur ise Nets’in başarısı için ter döküyor. 2021-22 sezonu için takımı ile oyuncu opsiyonu bulunuyor başarılı guardın ve bu opsiyonu kullanmadan serbest kalması bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …