Güncel Haberler

RESMİ: Buducnost 2 Yıldızı ile Birden Kontrat Yeniledi

Önümüzdeki sezon 7DAYS EuroCup sahnesinde izleyeceğimiz Adriyatik Ligi‘nin Karadağ temsilcilerinden Buducnost, yeni sezon için hazırlıklara başladı.

Öncelikle iç transfere yönelen Karadağ ekibi, kadrosundaki 2 önemli yıldız ile kontrat tazelemeyi başardı.

Daha önce ülkemizde de İBB forması giymiş olan tecrübeli oyun kurucu Justin Cobbs ve Karadağ milli takımının da çok şey beklediği guard Nikola Ivanovic ile kontrat yenilediler. Cobbs’un yeni kontratı 2 yıllıkken, Ivanovic ile ise 1 yıllık kontrat imzalandı.

1.91 metre boyunda olan 29 yaşındaki Cobbs, bu sezon askıya alınana kadar EuroCup sahnesinde 9 maçta 15.4 sayı, %35.0 3sayı, 2.4 ribaund, 7.3 asist ve Adriyatik Lig’de ise 20 maçta 15.7 sayı, %40.5 3sayı, 2.1 ribaund, 5.0 asist istatistikleri ile takımın lideri olduğunu göstermişti.

1.90 metre boyında olan 26 yaşındaki Ivanovic ise EuroCup’da görev aldığı 10 maçta 7.1 sayı, 2.1 ribaund, 2.6 asist ve Adriyatik Lig’de ise 18 maçta 9.7 sayı, 2.3 ribaund, 4.2 asist istatistikleri ile takımına katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …