Güncel Haberler

Khimki Genel Menajeri Shved ile Yeni Kontrat Hakkında Görüşülmediğini Açıkladı!

Yıllık 4 milyon dolar maaşı ile Avrupa’nın en çok kazanan ikinci oyuncusu olan Alexey Shved, bu yaz serbest kalabilir!

Rus ekibi Khimki ile kontratı bu yaz sona erecek olan ve henüz yeni bir anlaşma yapmayan Shved’in durumunu bir çok Euroleague takımı artı NBA ekipleri yakından ve merakla takip ediyorlar.

Rus haber sitesi RIA’ya konuşan Khimki’nin genel menajeri Pavel Astakhov, flaş bir açıklama yaparak yıldız isim ile yeni kontrat için henüz görüşmediklerini belirtti:

Şu anda Shved’le kontrat görüşmeleri yapmıyoruz. Genel olarak bütün olası kontrat görüşmelerini durdurduk. Her şey durduruldu.

RIA

Son 5 sezonu Khimki forması ile geçiren Rus yıldız, son 3 sezonunda üst üste 20 sayı ortalamasını geçmeyi başardı. Shved bu sezon askıya alınana kadar Euroleague sahnesinde 26 maçta forma giymiş ve 21.4 sayı, 6.2 asist, 2.7 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Turkish Airlines Eurolague’de 2019-20 sezonunun akibeti hakkında da açıklamalar yapan Astakhov, şu ifadeleri kullandı:

Sonunda karantina kaldırılacak. Bu sezonun devamı ve gelecek sezonun başlangıcı hakkında bilgilendirileceğiz. Sonrasında ise herkes kayıplarını tahmin etmeye çalışacak. EuroLeague önümüzdeki sezon için kulüplere destek paketi geliştiriyor. Şu anda bu çaba erken bir aşamasında, henüz somut bir şey yok. Her şey karmaşık.

RIA

Daha önce Shved’in menajeri, oyuncusu ile bazı NBA takımlarının ve Euroleague takımlarının yakından ilgilendiğini belirtmişti. Bahsi geçen bu ekipler arasında öne çıkanlar ise Zenit ve Real Madrid.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …