Güncel Haberler

Calathes Yarışına Barcelona da Girdi!

Yıldızlar topluluğu Barcelona‘da yeni sezon öncesi yapılacak bütçe küçülmesine istinaden yolların ayrıldığı ilk isim Delaney oldu hatırlayacağınız üzere. İspanyol devi onun yerini doldurmak için de adaylarını belirliyor.

Barça’nın Delaney’nin yerini doldurmak için düşündüğü isimler arasında Nick Calathes de yer alıyor.

Yunan yıldızın Panathinaikos ile yeni sezon için de geçerli olan, 2.2 milyon Euro kazanacağı bir kontrat var. Ancak Yeşiller ona daha düşük değerde 3 yıllık yeni bir kontrat önerdiler ve Calathes’in bunu kabul etmesi beklenmiyor, serbest kalacak büyük olasılıkla. NBA patentli Yunan yıldız, tüm Euroleague kariyerini Panathinaikos forması ile geçirmişti.

Ayrıca Calathes ile Zenit, CSKA Moskova ve Anadolu Efes gibi önemli takımlar da ilgileniyorlar.

31 yaşında olan 1.96 metre boyundaki tecrübeli oyun kurucu, sezon askıya alınana kadar 28 maçta ortalama 32 dakika süre almış ve 13.3 sayı, 4.9 ribaund, 9.1 asist, 1.1 top çalma, 17.8 verimlilik puanı istatistikleri ile sezonun en iyi beşinin adayları arasına adını yazdırmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …