Güncel Haberler

Real Madrid Sheilds’ı Listeye Aldı

Kanat rotasyonuna bir takviye yapmak isteyen Real Madrid‘in gündemindeki isimlerden biri daha ortaya çıktı.

İspanya Liga Endesa ve Turkish Airlines Euroleague‘in favorilerinden biri olan Real’de merakla beklenen konu tecrübeli şutör Jaycee Carroll’ın emeklilik durumu. DefansaCentral’ın haberine göre İspanyol devinin hedefindeki isimlerden biri de Kirolbet Baskonia ile kontratı biten Shavon Shields. Danimarkalı oyuncunun Baskonia’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

2.01 metre boyunda olan 25 yaşındaki Shields, Euroleague sezonu askıya alınana kadar 9.8 sayı, 3.5 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti.

Shields elbette kaliteli ve değerli bir oyuncu ancak Carroll’ın yerini doldurabilecek tarzda bir oyuncu değil. Bir kere onu gibi efektif bir şutör değil ve aslında 2 numara için de ağır bir oyuncu, daha çok 3 numarada süre alan bir isim. Real Madrid bu hamleyi yaparsa öncelikle Avrupa pasaportuna sahip olduğu için yapacaktır. Diğer taraftan Carroll’dan çok Rudy, Causeur, Taylor gibi isimleri yedeklemek için yapılabilir ki bu da pek mantıklı değil aynı pozisyonda 3 isim birden varken. Özetle Carroll’ın yerini en iyi doldurabilecek hamle değil kesinlikle Shields.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …