Güncel Haberler

RESMİ: Partizan, Paige ile Devam Dedi

Koç Trinchieri’nin göreve gemesiyle kurduğu kaliteli kadronun meyvelerini bu sezon toplayan ve ligler askıya alınana kadar hem 7DAYS EuroCup hem de Adriyatik Lig‘de en güçlü favorilerden biri olan Partizan, yeni sezonunun yapılanmasına da başladı.

Takımın önemli parçalarından olan solak şutör Marcus Paige ile 2 yıllık yeni bir kontrat imzaladıklarını açıkladılar. Sırp pasaportu da bulunan Birleşik Amerikalı oyuncu 2018 yılından beri Belgrad formasını terletiyor.

1.83 metre boyunda olan 26 yaşındaki guard, 7DAYS EuroCup’da 16 maçta ortalama 21.4 dakika süre alırken 8.7 sayı, %42.0 3sayı, 1.8 ribaund, 1.6 asist ve Adriyatik Ligi’nde ise 20 maçta ortalama 21.3 dakika süre alırken 10.7 sayı, %48.0 3sayı, 1.3 ribaund, 2.1 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paige her ne kadar bir oyun kurucu fiziğine sahip olsa da takımdaki asıl görevi dış şutları ve sürati ile daha çok bitirici skorer rolünde. Kenardan gelip hem takımın baskılı savunmasına hem de yüksek yüzdeli dış şutları hücumun derinliğine katkı veren bir isim. Koç Trinchieri’nin sisteminde bir yıldız değil ama çok önemli bir tamamlayıcı Paige.

https://www.youtube.com/watch?v=GHdG_zWtlz8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …