Güncel Haberler

Cedi Osman İdmanlara Başlıyor!

Mart ayından bu yana salgın nedeniyle askıda olan NBA, artık geri dönüşü için ufak hamleler yapmaya başladı.

Son dönemde bazı NBA takımları, yerel yönetimlerin de izinleri doğrultusunda tesislerini oyuncuların bireysel antrenmanları için açtılar. Bu ekiplerden biri de Cleveland Cavaliers oldu.

Cavs’ın salonu açmasıyla beraber milli yıldızımız Cedi Osman da çalışmalara başlarken. Kevin Love, Larry Nance Jr. ve Ante Zizic gibi isimler de bireysel antrenmanlara başladılar.

NBA’de 3.sezonunu geçiren Cedi, bu sezon askıya alınanana kadar yer aldığı 65 maçın tamamında ilk beş başlarken, 11.0 sayı, 3.6 ribaund, 2.4 asist istatistikleri ile takımına katkı veren önemli parçarlardan biri olmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …