Güncel Haberler

RESMİ: Metropolitans’ın Yeni Koçu Tanıdık Bir İsim

Fransa JeepElite Pro A‘nın yükselen takımlarından biri olan Metropolitans Levallois, Fauthoux ile yollarını ayırmasının ardından yeni koçunu da gecikmeden duyurdu.

2013-15 yılları arasında Gaziantep’i de çalıştırmış olan ve geçen sezon Cedevita’yı çalıştıran Jure Zdovc ile 2 yıllık kontrat imzaladılar.

Zenit, AEK ve Cedevita gibi önemli takımları çalıştırmış olan 53 yaşındaki tecrübeli koç, 2012 yılında Zenit’in başında EuroCup’da yılın koçu seçilme başarısı göstermişti.

Fransız ekibi Pianigiani ve Collet gibi önemli isimlerle ilgilenmiş olsa da anlaşma sağlanamamıştı.

Pro A’da sezon askıya alınmadan önce Metropolitans, 18 galibiyet 7 mağlubiyetle Asvel’in ardından 4.sırada yer alıyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fransa All-Star’da Dünya Karması, Fransa Karması’nı Yendi (James MVP seçildi)

Paris’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Fransa All-Star maçında Dünya Karması, Fransa Karması’nı 154-149’luk skorla yenmeyi …