Güncel Haberler

Almanya’da 10’lu Final Turnuvasının Grupları ve Tarihi Belli Oldu

Almanya easyCredit BBL‘de 2019-20 sezonunun geri dönüşü için her şey planlandı, artık sadece hükümetin sağlık açısından onayı kaldı.

Haziran ayında Munich’in ev sahipliğinde oynanacak turnuvanın formatı da belli oldu ve hükümetin 18 Mayıs’a kadar izin vermesi bekleniyor. Sonrasında yabancı oyuncular için karantina süreci ve takımların hazırlıkları başlayacak.

10 takımlı turnuvada takımlar iki gruba şu şekilde bölünecek;

A grubu: Bayern Munich, Crailsheim, Oldenburg, Gottingen, Ratiopharm Ulm
B grubu: Ludwigsburg, Alba Berlin, Rasta Vechta, Brose Bamberg, Frankfurt

Turnuvada toplamda 36 maç oynanacak. Grup maçlarından sonra çeyrek final maçları oynanacak ve burada 2 galibiyet alan adını yarı finale yazdıracak. Sonuç olarak finale çıkan takımlar Munich’te oynanacak 3 haftalık maratonda toplamda 10’ar maç yapmış olacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Tubingen Deplasmanında Rahat Kazandı

Almanya easyCredit BBL 13. hafta mücadelesinde FC Bayern Munich konuk olduğu zayıf rakibi Tubingen Tigers …