Güncel Haberler

Gill, Olympiakos’un Radarında

Yeni sezon hazırlıklarına hızlı şekilde başlayan ve markette en aktif takımlardan biri olan Olympiakos, 4 numara pozisyonu için yapacağı hamle için listesine önemli bir isimi ekledi.

Koç Bartzokas yönetiminde, Turkish Airlines Euroleague‘de tekrar iddialı bir konuma gelmek için hazırlıklarına başlayan Yunan ekibi, Khimki ile kontratı bu yaz sona erecek olan Anthony Gill ile ilgileniyor. Yunan kulübünün 2 yıllık toplam 1.8 milyon değerinde bir teklif yapacağı gelen haberler arasında. Hatırlayacağınız üzere geçen sezon Bartzokas ve Gill, Rus ekibinde birlikte çalışmışlardı.

2.04 metre boyunda olan 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı forvet, bu sezon askıya alınana kadar 25 maçta forma giymiş ve ortalama 19 dakika süre alırken 8.3 sayı, %44.0 3sayı, 4.5 ribaund, 1.2 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Ülkemizde Yeşilgiresun formas ile yıldızı parlayan ve ardından Euroleague’in yolunu tutan Gill, her sezon üstüne koyan, yeteneklerinin yanında çok da çalışkan bir oyuncu, iyi bir profesyonel. Zaman zaman sakatlıklar nedeniyle performansı düşüyor olsa da oyunun iki tarafında da yüksek enerjisi ve çok yönlülüğü ile takımına değer katan çok iyi bir tamamlayıcı. Koç Bartzokas onunla daha önce çalıştığı için artılarını eksilerini gayet iyi biliyor ve Olympiakos’da artık yaşı ilerleyen Printezis’in dakikalarını kontrol etmek için, daha doğrusu 4 numaranın dakikalarını ikiye bölmek için dış şut tehditi ve atletizmi ile beraber ne kadar değerli bir parça olacağının farkında.

https://www.youtube.com/watch?v=aWL6krXknLQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …