Güncel Haberler

RESMİ: Maccabi Beklendiği Gibi Reynolds ile Uzatmadı

Turkish Airlines Euroleague‘de 2019-20 sezonunun akibeti halen netleşmedi ama bu süreçte takımlar transfer çalışmalarını ve hamlelerini sürdürüyorlar.

Maccabi Tel Aviv cephesinde ise beklenen bir hamle resmiyete kavuştu. Kontratı sona eren Birleşik Amerikalı uzun Jalen Reynolds ile yola devam etmeme kararı aldı. Böylelikle Reynolds artık resmi olarak serbest oyuncular arasındaki yerini aldı.

2.07 metre boyunda olan 27 yaşındaki uzun, Aralık ayında takıma katılmış ve sezon askıya alınana kadar 12 maçta ortalama 14 dakika süre alırken 5.7 sayı, 5.3 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti. Her ne kadar sakatlığı bulunan Black’in yerini dolduramasa da ribaundlar ve ikili oyun bitiriciliğinde verdiği katkıyla sezon ortasında gelmesine rağmen takımda sırıtmamış, Euroleague sahnesinde alternatif uzun olarak halen değerli olabileceğini göstermişti.

Bu hamlenin ardından Maccabi’nin elinde 3 pivot kalmış durumda. Kontrat yenilemek için görüşmelere devam edilen Black, halihazırda kontratı yeni sezonda da devam edecek olan Hunter ve kontratı bu yaz sona erecek olan, yenilenmesi düşünülmeyen veteran NBA oyuncusu Stoudemire.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …