Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Radonjic’i Tekrar Göreve Getirmeyi Düşünüyor

Sezona koç Tomic ile başlayan ancak onun istifası sonucu değişikliğe gitmek zorunda kalarak Sakota’yı göreve getiren Kızıl Yıldız, yeni sezon için tekrar koç değişikliğine gitmeye hazırlanıyor.

Sırp ekibinin yeni sezon için takımın başına getirmeyi düşündüğü isim ise eski koçlardan Dejan Radonjic.

Sezona Bayern Munich‘in başında başlayan Karadağlı teknik adam takımın özellikle Euroleague’de aldığı kötü sonuçların ardından görevinden alınmıştı ve sezonun geri kalanında herhangi bir takım çalıştırmamıştı.

50 yaşında olan tecrübeli koç, Kızıl Yıldız’ı 2013-17 arasında tam 4 sezon boyunca çalıştırmıştı.

2018 yılından bu yana 1.5 sezon boyunca Bayern’in başında görev almış olan Karadağlı koçun kariyerindeki önemli başarıları arasında; 3 kez Adriyatik Lig şampiyonluğu, 2 kez Almanya BBL şampiyonluğu ve 2 kez Adriyatik Lig’de yılın koçu ödülleri yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …