Güncel Haberler

Asvel ve Bayern’de Koç Değişikliği Var

Coronavirüs nedeniyle sezonun askıya alınmasıyla birlikte takımlardaki transfer hareketliliği devam ediyor.

Transfer sürecinin içersinde koç değişiklikleri de yer almaya başladı. İki Euroleague takımı, Asvel Villeurbanne ve Bayern Munich yeni sezona yeni koçları ile girecekler.

Eurohoops’un haberine göre hali hazırda Asvel’in koçu olan Karadağlı teknik adam Zvezdan Mitrovic, gelecek sezon Alman ekibi Bayern Munich’i çalıştıracak. Onun yerini ise Frederic Fauthoux alacak Fransız ekibinde. Yakın zamanda resmi açıklamaların yapılması bekleniyor.

Şuanda Metropolitans Levallois’yı çalıştıran Fauthoux’nun 2021 yazına kadar kontratı olmasına rağmen 2 gün önce kulübü ile yollarını ayırmıştı ki kendisi hakkında şu açıklama geldi kulüpten:

Freddy geçtiğimiz günlerde ayrılma isteğini bize duyurmuştu. Kariyerinde farklı bir yön çizmek istedi. 2021’e kadar kontratı olsa da onun kararını anlatabiliyoruz ve aramızdaki anlaşmayı sonlandırıyoruz. Onun bu isteğinin karşısında durmak istemedik. Ayrılmak isteyen birisi tutamazsınız.

Metropolitan Levallois

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bahçeşehir’in Rakibi Chemnitz, Gottingen’e Uzatmada Kaybetti

Almanya easyCredit BBL 29. hafta mücadelesinde temsilcimiz Bahçeşehir’in FIBA Europe Cup finalindeki rakibi Niners Chemnitz …