Güncel Haberler

O’Bryant, Bayern Munich ve Khimki’nin Radarında

Turkish Airlines Euroleague takımları adeta yaz dönemine girmişiz gibi transfer piyasasında hareketli günler yaşamaya devam ediyorlar liglerin corona salgını nedeniyle askıya alındığı bu günlerde.

Bir önceki sezon Maccabi Tel Aviv forması ile Euroleague sahnesinde boy göstermiş olan ve performansı ile beğeni kazanan NBA patentli forvet Johnny O’Bryant, bir çok Euroleague takımının radarına girmiş durumda, özellikle Khimki ve Bayern Munich onunla yakından ilgileniyorlar.

Sezon askıya alınana kadar Lokomotiv Kuban forması ile izlediğimiz Birleşik Amerikalı forvetin kontratı bu yaz sona eriyor ve serbest kalacak. Hatırlayacağınız üzere geçen yaz döneminde temsilcimiz Anadolu Efes ile de adı sıkça anılmış ancak transfer gerçekleşmemişti.

2.04 metre boyunda olan 26 yaşındaki forvet, bu sezon EuroCup sahnesinde 10 maçta ortalama 25.6 dakika süre alırken, 13.8 sayı, %34.5 3sayı, 5.1 ribaund, 1.4 asist ve VTB Lig’de ise 20 maçta ortalama 27.4 dakika sahada kalırken 16.4 sayı, %40.0 3sayı, 5.7 ribaund, 2.6 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Etkili dış şutları ve güçlü fiziği ile boyalı alanda da özellikle ribaundlara verdiği katkıyla değerli bir oyuncu olan O’Bryant, Maccabi forması ile Euroelague sahnesinde çok faydalı olacağını göstermişti zaten. Jerebko’yu kaybedecek olan Khinmki için de Williams’dan sonra 4 numarada sorun yaşayan Bayern için de çok doğru bir ekleme olacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=a5SGHcVRlb8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …