Güncel Haberler

Almanya’da Olası Final Turnuvasının Ev Sahibi Munich Oldu

Coronavirüs salgını nedeniyle askıya alınan 2019-20 Almanya easyCredit BBL sezonu daha önce açıklandığı üzere sağlık güvenliği sağlanması durumunda 10 takımın katılacağı bir final turnuvası ile sonlandırılacaktı.

İşte bu turnuvaya ev sahipliği yapacak şehir ve salon da belli oldu, Munich kentinde yer alan ve Bayern Munich takımının maçlarını oynadığı Audi Dome seçildi. Masada olan diğer şehirler Bonn, Frankfurt ve Berlin’di.

Sağlık güvenliği anlamında gereken şartlar sağlanabilirse bu turnuvada ev sahibi konumundaki Bayern Munich dışında Ludwigsburg, Crailsheim Merlins, Alba Berlin, Oldenburg, Rasta Vechta, Brose Bamberg, Gottingen, Ratiopharm Ulm ve Fraport Skylines yer alacak diğer takımlar olacaklar.

Takımlar beşerli iki gruba bölünecekler ve grup maçlarının ardından çapraz eşleşmelerle başlayacak çeyrek final maçları ve sonrasında yarı final ile final maçları oynanacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Bamberg’i Farklı Geçerek Final Biletini Kaptı

Munich’de BMW Park’da düzenlenen Almanya Kupası dörtlü final organizasyonu yarı final maçında FC Bayer Munich, …