Güncel Haberler

NBA Yıldızları Özel Salonlarda Gizlice Çalışıyorlar mı?

Coronavirüs salgını nedeniyle askıya alınan NBA‘de basketbolcularla ilgili ciddi bir söylenti basında yer aldı.

Akıllara gelen soru ise acaba bazı NBA yıldızları ligin yasaklarına ve yerel yönetimlerin uyarılarına rağmen bireysel antrenman yapmak için kuralları hiçe sayıyor olabilirler mi?

The Athletic’in haberine göre yasaklar nedeniyle kulüplerin kendi tesislerine gidip çalışamayan isimleri verilmeyen profesyonel basketolcular, formlarını korumak için kendilerine özel salonlar bulmuşlar:

Şu anda hiçbir oyuncunun takım tesisleri veya farklı bir salonu kullanarak idman yapma gibi bir izni yok. Gelişim antrenörleri oyuncularla birlikte çalışmıyor. Eğer bir oyuncunun evinde özel salonu varsa ne ala. Birçoğu olmadığını söyledi. Diğerleriyse çoklu kaynaklarımıza göre kapalı olması gereken salonlarda gizli gizli idman yapıyorlar.

The Athletic

NBA yönetiminin 8 Mayıs haftasında bir kaç kişilik gruplarla takım faaliyetlerine başlanması konusuna izin vereceği, kısmi normalleşmenin başlayacağı söyleniyor. Ama tabi bazı eyaletlerde daha sıkı devam eden önlemler nedeniyle takımlar ve oyuncuların bir kısmı yine sıkıntı yaşayacak gibi duruyor.

Haberin detaylarında Los Angeles Clippers, Milwaukee Bucks, Miami Heat ve Toronto Raptors gibi konferanslarında iddialı olan ekiplerin tesislerini yeniden kullanıma açmak üzere resmi kararların netleşmesini beklediği yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …