Güncel Haberler

Jordan, 2 Saatte 100 Milyon Dolar Kazanmayı Reddetmiş

Netflix platformunda yayınlanan The Last Dance belgeselinin de etkisiyle bu günlerde Michael Jordan tüm basketbol dünyasının tekrar gündemine oturmuş durumda.

Majesteleri’nin menajeri ise David Falks ise onun hakkında ilginç ve çarpıcı açıklamalar yapmaya devam ediyor. Son olarak yaptığı açıklamada Jordan’ın yer alacağı etkinlikler konusunda ne kadar seçici davrandıklarını dile getirdi ve 3 yıl önceki bir olayı hatırlattı:

Bütün yapması gereken anlaşmayı ilan edip programda 2 saat görünmesiydi ancak o 100 milyon doları reddetmeyi tercih etti.

Eurohoops

The Last Dance belgesilinde bir kez daha gördük ki 90’lı yıllarda oyuncular şuanki standartların çok daha altında kazanıyorlardı. Tabi Jordan da haklı olarak diğer isimlere göre çok daha fazla kazanıyordu ve kariyeri sona erdikten sonra bile yer aldığı organizasyonlar sayesinde finansal anlamda hep en yüksek noktalarda ye alıyordu.

Kariyerine Washington Wizards formasıyla 2003 yılında, 41 yaşındayken son veren Jordan, basketbolseverlerin ve otoritelerin çoğunluğu tarafından gelmiş geçmiş en iyi basketbolcu olarak kabul ediliyordu. The Last Dance belgeselinde yer alan detaylar sayesinde de onun bilinmeyen yeni yönlerini keşfettik.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …