Güncel Haberler

Lebron James: “Kimse Hiçbir Şeyi İptal Etmemeli!”

Los Angeles Lakers‘ın süper yıldızı Lebron James‘den NBA sezonunun akibeti hakkında sert bir açıklama geldi.

Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını nedeniyle NBA’de sezon 11 Mart’tan bu yana askıda ve yönetim halen sezonun akibeti hakkında net bir karara varabilmiş değil.

Hatırlayacağınız üzere lig yönetimi 11 Mart akşamı Utah Jazz’ın pivotu Gobert’in testinin pozitif çıkması sonucu hemen karar alarak sezonu askıya almıştı. O günden beri lig yönetimi sezonu geri döndürebilmek için çeşitli senaryolar üstünde çalışmaya devam ediyor. Ama halen ligin geleceği belli değil. Öyle ki bazen ABD medyasında bu sezonun tekrar başlayamayacağı ve sezonun tamamen iptal edilmesinin söz konusu olduğu haberleri de yer alıyor.

Lakers’ın tecrübeli süper yıldızı Lebron da kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamayla bu tarz haberlere cevap verdi ve doğru olmadığını dile getirdi:

Yöneticilerin ve menajerlerin sezonun iptal edilmesini istediğine dair bazı haberler gördüm. Bu haberler kesinlikle doğru değil. Kimsenin böyle bir şey söylemediğini biliyorum. Güvenli olur olmaz sezonumuzu bitirmek istiyoruz. Ben ve takımım hazır. Kimse hiçbir şey iptal etmemeli!

Lebron James

Elbette tüm oyuncular, koçlar ve takım yetkilileri gibi basketbolseverler de NBA’in biran önce tekrar başlamasını istiyor, bekliyor. Ancak coronavirüs gerçeği de var ortada. Sanırım en mantıklı senaryo ESPN’in de bahsettiği üzere ligin lokavt dönemlerinde olduğu gibi Aralık ayında Noel gibi yeniden başlaması olacak…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …