Güncel Haberler

Fredette, Panathinaikos ile Yollarını Ayırdı!

Bu sezon koç Pitino’nun göreve gelmesiyle Panathinaikos forması ile sergilediği skorer performansla Turkish Airlines Euroleague‘de adından sıkça söz ettiren Jimmer Fredette‘in Yunanistan macerası erken bitiyor.

Özellikle Çin’de sergilediği skorer performansla Avrupa takımlarının dikkatini çeken NBA patentli guard Fredette, büyük umutlarla geldiği Yunan ekibinde aslında iyi de bir sezon geçirmiş, Avrupa basketboluna beklendiği gibi çabuk ve sorunsuz adapte olmuştu.

Ancak coronavirüs salgını nedeniyle Euroleague yönetiminin halen sezonun geri kalanı hakkında karar alamamış olması Trifillakia’nın haberine göre Fredette’in Yeşiller ile kontratı tek taraflı feshetmesine neden oldu, Birleşik Amerikalı oyuncu daha fazla beklemek istemedi anlaşılan.

Sezon tamamlanmadığı için maaşının bir kısmını alamayacak olan skorer oyuncu ile Panathinaikos arasında sözleşmeyi ihlal edip takımdan ayrıldığı için de maddi bir dava açılması söz konusu elbette.

1.87 metre boyunda olan 31 yaşındaki skorer guard, bu sezon askıya alınana kadar Euroleague sahnesinde 12.9 sayı, 2.1 ribaund, 1.8 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=Vw1Lw-jh7Ys

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …