Güncel Haberler

FLAŞ: Fenerbahçe Beko’da Oyuncular 4 Aydır Ödeme Alamıyorlar!

Fenerbahçe Beko hakkında daha önce ülkemizde yerel basında çıkan haberler artık Yunan basınında ve Avrupa’da da çıkmaya başladı maalesef.

Yunan sitesi SDNA’nın haberine göre Fenerbahçe Beko‘da oyuncular Aralık’tan bu yana yani tam 4 aydır ödeme alamıyorlarmış. Yani ödemelerdeki sorunun coronavirüs salgını ile ilgisi bulunmuyor.

Diğer taraftan aynı haberde oyuncuların ELPA’ya (Euroleague Oyuncular Birliği) da konu hakkında başvuruda bulunduğu belirtildi. Ancak Sportando haber sitesi ise bu durumu doğrulamak için ELPA ile iletişime geçtiğini ama ELPA’nın konu hakkında yorum yapmak istemediğini duyurdu.

Ali Koç yönetimi her ne kadar ilk dönemde basketbola aynı değeri verdiğini gösterse de futbolda alınan başarısız sonuçlar ve finansal sorunlar basketbolu da negatif etkilemeye başlamış durumda. Daha önce 1-2 aylık gecikmeler yaşanmıştı ama bu kez yaşanan 4 aylık gecikme bir Euroleague takımı için oldukça ciddi bir sorun. Bu finansal zorlukların üstüne bir de coronavirüsün getireceği ekonomik küçülmeyi eklediğimizde sarı lacivertlileri önümüzdeki günlerde zorlu bir sürecin beklediğini söylemek yanlış olmaz.

Bakalı sarı lacivertlilerden konu hakkında bir açıklama ya da yalanlama gelecek mi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …