Güncel Haberler

Venezia İç Transfere Başladı

İtalya Lega Basket Serie A‘nın iptal edilmesi ile birlikte Venezia da yeni sezonunun transfer çalışmalarına başlayan kulüpler arasındaki yerini aldı.

Yıllardır gerek koçu gerekse tecrübeli oyuncularını kadroda tutarak yakaladığı istikrarla bilinen İtalyan ekibi, aynı stratejisini yeni sezonda da devam ettirmek istiyor.

Takımın önemli parçalarından olan Mitchell Watt ve Julyan Stone ile kontrat uzatmak üzere el sıkıştılar, resmi açıklama gelebilir yakında. Ayrıca Stefano Tonut ve Michael Bramos’un da kontratlarını uzatmak konusunda oyuncular ile görüşmelere başladılar.

2.08 metre boyunda olan 30 yaşındaki Birleşik Amerikalı Watt, EuroCup sahnesinde 16 maçta ortalama 25 dakika süre alırken 12.9 sayı, 5.1 ribaund, 1.7 asist, 1.1 blok ve Serie A’da ise 21 maçta ortalama 26 dakika süre alırken 14.5 sayı, 7.4 ribaund, 1.3 asist, 1.3 blok istatistikleri ile katkı vermişti. Watt ile 2023 yazına kadar geçerli bir kontrat imzalanması bekleniyor.

1.98 metre boyunda olan 31 yaşındaki Birleşik Amerikalı Stone ise, EuroCup sahnesinde 14 maçta ortalama 22 dakika sahada kalırken 4.5 sayı, 5.5 ribaund, 3.1 asist ve Serie A’da 20 maçta ortalama 21 dakika süre alırken 2.7 sayı, 5.4 ribaund, 3.0 asist istatistikleri ile katkı vermişti. Stone ile 2022 yazına kadar geçerli bir kontrat imzalanması bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …