Güncel Haberler

Euroleague’in Sezonu Tamamlama Senaryosuna 4 Ev Sahibi Adayı

Turkish Airlines Euroleague yönetimi, 2019-20 sezonunun akibeti için farklı senaryoları değerlendirmeye devam ediyor.

Şuanda en çok ön plana çıkan senaryo ise sezonun geri kalanının tek bir şehirde oynanması. Bu konuda da gündemde ev sahibi olarak 4 farklı şehir yer alıyor.

Yunanistan’ın başkenti Atina, Sırbistan’ın başkenti Belgrad, Almanya’nın Köln şehri ki zaten bu sezon planlandığı üzere Final Four ev sahibiydi ve Litvanya’nın Kaunas şehri normal sezonun geri kalanının ve Final 8 turnvasının oynanması için ev sahibi olarak düşünülen adaylar arasında.

Euroleague yönetiminin planı tüm maçları 4-26 Temmuz arasında tamamlamak ve bu programın tamamşanması için de ev sahipliği yapacak şehrin 2 büyük salonunu da Euroleague maçlarına tahsis etmesi gerekecek.

Belgrad ile Atina’da bu şekilde 2 büyük salon zaten mevcut ancak Kaunas’ın yanına Vilnius şehrini ve Köln’ün ise yenına Düsseldorf şehrini de alması gerekiyor salonları ikilemek için.

Diğer taraftan Atina’daki 2 büyük salon OAKA (Panathinaikos’un evi) ve SEF (Olympiakos’un evi) halihazırda Euroleague yönetimine olumlu yanı vermiş durumda Eurohoops’un haberine göre. Euroleague yönetiminin ise yakın zamanda kararını vermesi bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …