Güncel Haberler

Valencia, White’ı Radarına Aldı

İspanya’nın köklü takımlarından Valencia, yeni sezon hazırlıklarına başladı ve transfer hedeflerini birbir belirliyorlar.

Bu sezona Olimpia Milano’da başlayan ancak beklentilerin altında kalan Aaron White, sonrasında bir diğer İspanyol ekibi Tenerife‘ye transfer olmuş ve sezonu orada tamamlamıştı. Birleşik Amerikalı forvetin kontratı ise bu yaz bitiyor ve serbest kalacak.

2.06 metre boyunda olan 27 yaşındaki White, Liga Endesa’da ortalama 8.8 sayı, 4.4 ribaund ve BCL’de ise 10.8 sayı, 4.8 ribaund istatistikleri ile mücadele etmişti. Atletizmi, dış şut tehditi ve çabuk ayakları ile halen Euroleague seviyesinde önemli bir parça olur ama tabi takımların ona fırsat vermeleri gerekiyor. Liga Endesa’da sahnesinde de zaten iyi bir parça olacağını gösterdi. Yarasalar’ın pota altı rotasyonuna değer katacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …